Květáková hlava

Květák           1 ks                             

Mleté maso  750 g

Vejce             1 ks

Strouhanka   3 lžíce

Majoránka    2 lžičky

Česnek          2 stroužky rozmělnit

Slanina          150 g

Sůl

Pepř

Brambory

 

Květák očistíme a dáme vcelku povařit do osolené vody na pět minut. Poté ho dáme do pekáče. Mleté maso smícháme se strouhankou, česnekem, vejcem, solí a pepřem. Směsí pokryjeme květák. Pokryjeme slaninou a dáme péct na 200°C na 45 minut.                                      Podáváme s vařeným bramborem.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení