Hrstková polévka

Směs na hrstkovou polévku        150 g

Polévková zelenina                      150 g

Máslo                                           3 lžíce

Cibule na drobno                         1 ks                       

Hladká mouka                              2 lžíce

Nové koření

Bobkový list

Ocet                                             1 lžička

Libeček sušený                            1 lžíce

Sůl

 

Hrstkovou směs namočíme na dvě hodiny do dostatečného množství vody.

Na pánvi rozehřejeme máslo a na něm osmahneme cibuli do sklovata. Poté přidáme dvě lžíce hladké mouky a promícháme. Zalijeme 300 ml vody. Vsypeme hrstkovou směs a zeleninu. Přidáme tři kuličky nového koření, tři bobkové listy a libeček. Zalijeme dostatečným množstvím vody a vaříme hodinu. Průběžně přidáváme vodu, ať se luštenina má v čem vařit. Až je luštěnina měkká, necháme přebytečnou vodu vyvařit tak, aby nám vznikla krémová konzistence. Dochutíme octem a solí.

 

Příjemnou atmosféru ke každému Vašemu jídlu vykouzlí aroma difuzér s podsvícením a reproduktorem, podívejte se na něj zde.

Aroma difuzér reklama