Hovězí s brusinkovou omáčkou

Hovězí zadní       750 g    

Hladká mouka   2 lžíce

Olej                       6 lžic

Červená cibule  3 ks        nakrájená na kolečka

Červené víno     250 ml

Brusinky sterilované      

Brambory

 

Hovězí nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Poté obalíme v hladké mouce. Opečeme na rozpáleném oleji do lehké hnědé barvy. Vyjměte. Osmahneme cibuli. Cibuli a maso dáme do tlakového hrnce, podlijeme vínem a necháme tři minuty provařit. Zalijeme vodou, aby bylo maso ponořené. Necháme vařit asi hodinu. Poté přidáme brusinky a necháme vařit zhruba 15 minut. Osolíme podle chuti. Podáváme s mačkanými bramborami.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení