Vejce 4 ks
Brambory 1 kg
Čerstvý kopr 100 g nasekaný na drobno
Smetana 12%
Máslo 50 g
Ocet 1 lžíce
Třtinový cukr ½ lžíce
Hladká mouka 3 lžíce
Sůl
Rozpustíme máslo a přidáme tři lžíce hladké mouky. Promícháme a zasmažíme. Poté přidáme 200 ml vody a pečlivě promícháme. Poté přidáme dalších 400 ml vody, kopr a rovnou lžičku soli. Necháme vařit, dokud se kopr nerozvoní. Poté přidáme smetanu, ocet a cukr podle chuti. Vejce uvaříme na tvrdo. Podáváme s vařeným bramborem.
Příjemnou atmosféru ke každému Vašemu jídlu vykouzlí aroma difuzér s podsvícením a reproduktorem, podívejte se na něj zde.