Koprová omáčka

Vejce                 4 ks

Brambory        1 kg

Čerstvý kopr   100 g  nasekaný na drobno

Smetana 12%

Máslo                50 g

Ocet                   1 lžíce

Třtinový cukr  ½ lžíce

Hladká mouka 3 lžíce

Sůl

 

Rozpustíme máslo a přidáme tři lžíce hladké mouky. Promícháme a zasmažíme. Poté přidáme 200 ml vody a pečlivě promícháme. Poté přidáme dalších 400 ml vody, kopr a rovnou lžičku soli. Necháme vařit, dokud se kopr nerozvoní. Poté přidáme smetanu, ocet a cukr podle chuti. Vejce uvaříme na tvrdo. Podáváme s vařeným bramborem.

 

Příjemnou atmosféru ke každému Vašemu jídlu vykouzlí aroma difuzér s podsvícením a reproduktorem, podívejte se na něj zde.

 

REklama aroma difuzér koupit