Černé olivy 1 balení
Rajčata 3 ks nakrájené na kostičky
Paprika žlutá 1 ks nakrájená na kostičky
Okurka 1 ks nakrájená na kostičky
Olivový olej 3 lžíce
Balkánský sýr 150 g
Bageta 4 ks
Pečící papír
Papriky odsemeníme a rozkrojíme na půl. Rozpálíme gril v troubě. Papriky položíme na plech slupkou nahoru. Až se na paprikách začnou tvořit puchýřky, vyjmeme a dáme je do studeného hrnce, zavřeme pokličkou asi na pět minut. Poté papriky oloupeme. Rajčata mezitím nařízneme nahoře do kříže a dáme spařit do malého hrnce. Poté oloupeme. Okurku oloupeme. Rajčata, papriku i okurku nakrájíme na kostičky. Olivy nakrájíme na půlky nebo necháme celé. Promícháme v míse s olivovým olejem. Servírujeme posypané balkánským sýrem a bagetou.
Příjemnou atmosféru ke každému Vašemu jídlu vykouzlí aroma difuzér s podsvícením a reproduktorem, podívejte se na něj zde.