Jemný šopský salát

Černé olivy       1 balení

Rajčata             3 ks nakrájené na kostičky

Paprika žlutá    1 ks nakrájená na kostičky

Okurka              1 ks nakrájená na kostičky

Olivový olej       3 lžíce      

Balkánský sýr  150 g

Bageta              4 ks

Pečící papír

 

Papriky odsemeníme a rozkrojíme na půl. Rozpálíme gril v troubě. Papriky položíme na plech slupkou nahoru.  Až se na paprikách začnou tvořit puchýřky, vyjmeme a dáme je do studeného hrnce, zavřeme pokličkou asi na pět minut. Poté papriky oloupeme. Rajčata mezitím nařízneme nahoře do kříže a dáme spařit do malého hrnce. Poté oloupeme. Okurku oloupeme.  Rajčata, papriku i okurku nakrájíme na kostičky. Olivy nakrájíme na půlky nebo necháme celé. Promícháme v míse s olivovým olejem. Servírujeme posypané balkánským sýrem a bagetou.

 

Příjemnou atmosféru ke každému Vašemu jídlu vykouzlí aroma difuzér s podsvícením a reproduktorem, podívejte se na něj zde.

REklama aroma difuzér koupit